Son Gönderiler

ads header

Son Yayınlar

Anne-Marie Kimdir ? Anne-Marie Yaşı, Boyu ve Resimleri


Şarkıcı Anne Marie, 7 Nisan 1991 yılında Essex'te dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda West End yapımlarında rol alarak yeteneği keşfedilmiştir. 
Boy: 168 cm
Burcu: Koç
 Ayrıca küçük yaşlarda karate dersleri de alan ünlü şarkıcı 2002 Funakoshi Shotakan Karate Dünya Şampiyonasında madalyalar almıştır. Disiplinini karate eğitiminden aldığını söyleyen genç şarkıcı daha sonra gösteri sanatlarına ağırlık vermiştir. 

İlk başlarda Magnetic Man, Gorgon City gibi isimlerin parçalarında yer almıştır. Daha sonra ise Rudimental grubu Anne Marie'nin yeteneğini keşfetmiş ve ondan grupta açık olan vokalist boşluğunu doldurmasını istemiştir. 

Anne Marie ilk olarak Karate isimli beş şarkıdan oluşan bir EP yayınlamıştır. Ancak asıl çıkışını Clean Bandit ile yaptığı Rockabye şarkısıyla yapmıştır. Bu şarkıyla birçok müzik listesinde zirveye yerleşmiştir.

Bu başarısından sonra Anne Marie, Ciao Adios isimi solo şrkısını yaınlamış ve herkes tarafından büyük ilgi görülmüştür ve Friends, Heavy, Then ve 2002 şarkılarıyla da büyük ilgi görmeye devam ediyor.





Hiç yorum yok

Küfür, hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.