Son Gönderiler

ads header

Son Yayınlar

Balık Burcu Genel Özellikleri - Balık Burcu Kadını - Balık Burcu Erkeği


Balık Burcu (20 Şubat - 20 Mart)
Gezegeni: Neptün
Rengi: Yeşil
Uğurlu taşı: Ay taşı
Uğurlu günü: Perşembe
Uğurlu sayısı: 3
Çiçekleri: Zambak

Balık burcu özellikleri:
Balık burçları gizemli ve vicdanlı yapılarıyla dikkatleri üstüne çeker. Oldukça gizemli olan balık burçları çok uysaldır. Oldukça hayalperesttirler bu yüzden gerçek dünyada olanlar onu genelde hayal kırıklığına uğratır ve üzer. İnsanlardan ve çevresinden kolayca etkilenen balık burçları oldukça sakin bir yapıya sahiptirler. Ancak ruh hali çok çabuk değişebilir. Sanata ilgi duyabilirler müzik, resim, şiir ve edebiyat alanlarında başarılı olma eğilimleri vardır. Düş kurmayı çok seven balık burçları gerçek dünyadaki amaçlarına ulaşmak konusunda başarısız olabilirler. Çünkü çabuk sıkılırlar. Yardımsever ve şefkatlidirler. Dostlarının tüm acı günlerinde yanında olmak onlar için çok önemlidir.

Balık Burcu Kadını:
Balık burcu kadınları çok hassas ve sevimli bir yapıya sahiptir. Çevresindeki insanlara oldukça anlayışlı ve zarif davranır. Romantik olan balık burcu kadınları karşı cinsinden de ilgi görmeyi çok sever. Ufak şeylerle mutlu olabilen balık burcu kadını sempatik tavırlarıyla herkes tarafından sevilir ve saygı görür. Kaba tavırlı insanlardan haz etmezler. Herkesten kendisi gibi nazik ve duyarlı olmasını bekler bu yüzden gürültülü ve kavgalı ortamları sevmezler. Yemek yemeyi çok severler bu yüzden kilo problemi yaşayabilirler. Evlenmek ve aile kurmak onun için çok önemlidir. O sadık ve tutkulu bir insanla birlikte bir ömür boyu mutlu bir masalın kahramanını arıyor.

Balık Burcu Erkeği:
Balık burcu erkekleri oldukça uyumludurlar. İlgisiz bir tavrı olabilir. Onlar genelde kendi dünyalarında tek başına yaşamaktan hoşnut olurlar bu yüzden çok fazla insan içinde olmaktan hoşlanmazlar. İçkiye düşkün olabilirler. Biraz başına buyruk olduğu için sorumluluklarını fazla önemseyebilirler. Balık burcu erkeği birlikte olduğu kadını mutlu etmek için her türlü romantizmi yapar. Oldukça duygusal ve düşünceli erkeklerdir.

Hiç yorum yok

Küfür, hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.