Son Gönderiler

ads header

Son Yayınlar

Burak Özçivit Kimdir ? Burak Özçivit Yaşı, Boyu ve Resimleri

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Gaziantepli olan ünlü oyuncu lise eğitimini Kazım İşmen Lisesinde tamamlamıştır. 
 2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılmış ve gelecek vadeden seçilmiştir. Daha sonra Uğurkan Erez'in ajasında çalışmaya başlamıştır. 2005 yılında yeniden Best Model of Turkey yarışmasına katılmış ve birinci olmuşur. Boyu 184 cm'dir.
 Daha sonra oyunculuk kariyerine başlayan Burak Özçivit, 2006 yılında ilk dizisi olan Eksi 18'de rol almıştır. Sonrasında Zoraki Koca, İhanet, Baba Ocağı ve Küçük Sırlar gibi dizilerde rol almıştır. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katılmış ve Malkoçoğlu karakterini oynamıştır.
 Daha sonra Çalıkuşu dizisinde Fahriye Evcen ile başrolü paylaşmıştır. 2015 yılında Neslihan Atagül ile Kara Sevda dizisinde başrolü paylaşmıştır ve popüleritesini arttırmıştır. Ayrıca ünlü şarkıcı Murat Boz işe Kardeşim Benim filmlerinde rol almıştır. Şu an Fahriye Evcen ile evli olan yakışıklı aktör Osman Gazi dizisi için hazırlanıyor!





Hiç yorum yok

Küfür, hakaret içerikli yorumlar yayınlanmayacaktır.